Атака "Шахедів": командувач ПС показав, як збивали дрони над Одеською областю

Атака "Шахедів": командувач ПС показав, як збивали дрони над Одеською областю.

Атака "Шахедів": командувач ПС показав, як збивали дрони над Одеською областю. Скриншот відео: t.me/MykolaOleshchuk

Події
13 вересня 2023 19:09

Під час нічної атаки на Одещині збили понад три десятки ударних дронів. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України Микола Олещук.

"Під час нічної атаки на Одещині збили понад три десятки ударних дронів! За цією цифрою – титанічна праця українських захисників", – написав Олещук у своєму Telegram-каналі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також командувач Повітряних Сил відзначив бойову роботу мобільних вогневих груп, влучність яких зростає з кожним днем, завдяки чому відсоток збиття ударних БПЛА зростає.

"Це дозволяє раціонально використовувати протиповітряне озброєння та боєкомплект відповідно до типу повітряних цілей. Простими словами, Повітряні Сили не витрачають дефіцитні зенітні керовані ракети на "Шахеди", а зберігають їх для російських літаків, вертольотів та крилатих ракет", – додав Микола Олещук.

Відео: t.me/MykolaOleshchuk

Нагадаємо, вночі 13 вересня ворог атакував Ізмаїльський район Одеської області ударними дронами. 32 БпЛА типу Shahed-131/136 вдалося збити силам протиповітряної оборони.

На жаль, влучанням по припортовій інфраструктурі пошкоджено нежитлові будівлі, утворилася пожежа на стоянці вантажного автотранспорту. Постраждали семеро людей: шість водіїв та один місцевий житель.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах