Одесит перевозив повне авто вибухівки

Одесит перевозив повне авто вибухівки.

Одесит перевозив повне авто вибухівки. Фото: Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 вересня 2023 11:23

34-річний одесит незаконно придбав та зберігав у власному автомобілі гранати, запали до них, міни, тротилові шашки та інші небезпечні предмети. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Учора в Хаджибейському районі Одес, під час складання протоколу на нетверезого водія за відмову від огляду на стан алкогольного сп'яніння, в його авто помітили предмет, схожий на протипіхотну міну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Вони виявили 12 різних гранат із запалюваннями та без, 11 тротилових шашок, сигнальну та протипіхотну міни, три відрізки вогнепровідного шнура та запальну трубку. Усе це направили на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в частині першій статті 263 Кримінального кодексу України, а саме при придбанні та зберіганні вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дбають про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть походження та мету зберігання заборонених предметів. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах