Вкрав черепаху і зварив із неї суп: одесита підозрюють у жорстокому поводженні з твариною

Вкрав черепаху та зварив із неї суп: одесита підозрюють у жорстокому поводженні з твариною.

Вкрав черепаху та зварив із неї суп: одесита підозрюють у жорстокому поводженні з твариною. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 вересня 2023 18:34

У Хаджибейському районі Одеси 40-річний чоловік з'їв прісноводну черепаху, вкрадену у сусідки. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Так, у липні поточного року, зловмисник, перебуваючи на спільній із сусідкою веранді, побачив у ванночці домашніх улюбленців жінки – двох червоновухих американських черепах. Вирішивши приготувати екзотичну страву, містянин таємно викрав одну з тварин, розбив їй кухонним молотком панцир і зварив собі суп.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Виявивши відсутність черепахи, потерпіла звернулася до поліції. Під час слідства правоохоронці встановили особу причетну до зникнення тварини, всі обставини злочину та вилучили речові докази.

Зловмиснику повідомили про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також у жорстокому поводженні з твариною, яка належить до хребетних, що призвело до її загибелі.

Дані кримінальні правопорушення кваліфікуються за частиною четвертою статті 185 та частиною першою статті 299 Кримінального кодексу. Згідно із санкціями зазначених статей, максимальне покарання, яке загрожує чоловікові, – позбавлення волі на строк до восьми років. Наразі слідство триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах