Одесита впіймали, коли він продавав кокаїн за 80 000 гривень

Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень.

Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 вересня 2023 14:08

В Одесі викрили чоловіка у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків у великих розмірах. Чоловіка затримали безпосередньо під час продажу "товару". Правопорушнику повідомили про підозру в частині другій статті 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років ув'язнення із конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

30-річного чоловіка затримали одразу після продажу "клієнту" близько 20 грамів "товару" за 80 000 гривень. Як речові докази поліцейські вилучили гроші та наркотичний засіб, який перевірили за допомогою експрес-тесту, результат підтвердив його ставлення до кокаїну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, а також незаконному збуті наркотиків у великих розмірах. Цей злочин кваліфікується за частиною другою статті 307 Кримінального кодексу. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Згідно з чинним законодавством, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють інші особи, причетні до цього злочину. Слідство продовжується.

Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень.Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень. Фото: od.npu.gov.ua



Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень.Одесита зловили, коли він продавав кокаїн за 80 тисяч гривень. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах