Через нічну атаку РФ частина Одеської області залишилася без світла і газу

Через нічну атаку РФ частина Одеської області залишилася без світла та газу.

Через нічну атаку РФ частина Одеської області залишилася без світла та газу. Фото: mev.gov.ua

Події
25 вересня 2023 17:03

Внаслідок нічної атаки РФ на Одещині пошкоджено електролінії. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики України.

Без світла залишилося близько тисячі споживачів. На даний момент ведуться ремонтні роботи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також, як повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, частина передмістя Одеси залишилася без газу.

"Під час повітряного бою було пошкоджено газову станцію, і сьогодні близько двох тисяч абонентів у нас у передмісті Одеси перебувають без газу. Усі відновлювальні роботи продовжуються, щоб найближчим часом відновити постачання газу. Також була і з водою проблема, але зараз ці питання вже зняті", – сказав глава ОВА.

Нагадаємо, внаслідок нічної атаки по Одесі загинули двоє людей, які працювали на складі, де зберігалося зерно.

Загалом уночі 25 вересня ворог випустив у напрямку Одеської області 19 ударних безпілотників типу Shahed-136/131, дві надзвукові ракети "Онікс" та 12 "Калібрів". 30 із 33 повітряних цілей вдалося знищити силам і засобам протиповітряної оборони. На жаль, не обійшлося і без влучень, зокрема, під удар потрапила припортова інфраструктура міста. Від вибухової хвилі отримала поранення уламками жінка. Потерпілій надали допомогу в місцевій лікарні.

За фактом цього обстрілу прокуратура розпочала досудове розслідування.

ОНОВЛЕНО: Станом на 11:16 26 вересня на Одещині завершили ремонт мереж, які були пошкоджені внаслідок ворожої ракетно-дронової атаки в ніч проти 25 вересня. Електроенергією забезпечені усі споживачі. Нових пошкоджень після чергового нічного обстрілу немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах