Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON

Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.

Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.

Події
28 вересня 2023 09:30

Зробили повне перезавантаження про уявлення звичних клієнтських Терміналів ONU. Роутер вже не потрібний і не потрібно підживлювати декілька пристроїв! Універсальне рішення в одному пристрої з високою пропускною здатністю, підтримкою Wi-Fi 6 та безліччю інших функцій. Щоб зберегти Інтернет під час відключення світла, достатньо заживити повербанком лише один пристрій – оптичний термінал – та забезпечити надійний Wi-Fi від восьми годин. Тривалість роботи Wi-Fi-терміналу без світла залежить від потужності джерела безперебійного живлення. Оптичні термінали ONU з Wi-Fi для звичайних або складних завдань вже доступні клієнтам Westelecom.

У разі чергових блекаутів, викликаних можливими атаками російським агресором по об'єктах енергетичної інфраструктури, клієнти Westelecom і надалі залишаться з постійним доступом до Оптоволоконного Інтернету. Оскільки Westelecom вже не перший рік розвиває напрямок Оптоволоконного Інтернету, доступ до мережі без світла, стабільність сигналу, підвищена швидкість та стійкість до відмов Інтернету завжди є для нас вагомими перевагами. Отже, ми витримали та впоралися минулої зими, впровадили технологічні рішення для забезпечення доступу до мережі нових та діючих клієнтів, модернізували системи живлення важливих вузлів, допомогли підключити "Пункти Незламності" на волонтерських умовах, пропрацювали помилки й зараз готові до нових викликів сьогодення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вже зараз модернізуємо обладнання для переходу на Оптоволоконний Інтернет нового покоління за технологією XG PON (10G PON). Технологія XG PON дозволяє обмінюватися великим масивом даних та забезпечити безліч периферійних пристроїв продуктивною та потужною мережею, де важлива стійкість до відмов, блискавична реакція, синхронність, точність, збільшена безпека передачі даних. Більш докладно, що таке Технологія XG PON і навіщо вона потрібна, ми розповіли в матеріалі блогу.

Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.

Переваги Оптоволоконного Інтернету Westelecom:

  • Власна оптоволоконна мережа Westelecom з покриттям в Одесі та Одеській області. Підключення за сучасними технологіями XG PON/GPON.
  • Інтернет без світла. Мережа доступна навіть у разі вимкнення світла. Достатньо заживити лише один пристрій – оптичний термінал з Wi-Fi – та забезпечити себе мережею від восьми годин.
  • Плавне відтворення контенту без стрибків та збоїв. Найвища якість передачі даних.
  • Найменший рівень затримки сигналу. Продубльовані лінії зв'язку із п'ятьма незалежними точками доступу до магістральних провайдерів 24/7/365.
  • Симетрична швидкість Інтернету. Гарантовано, що в будь-якому тарифі швидкість Інтернет з'єднання відповідає швидкісним характеристикам. Швидкість прийому дорівнює швидкості передачі.
  • Цілодобова служба підтримки в будь-якому месенджері чи телефонному режимі. Очікування відповіді до десяти хвилин 24/7.

Westelecom – єдиний в Одеському регіоні Інтернет-провайдер, який самостійно проєктує, будує та обслуговує власні оптоволоконні лінії зв'язку з 2003 року, не вдаючись до послуг підрядників. Гарантуємо надійний сигнал, відповідність швидкості, ефективність та безпеку передачі даних, найменший рівень затримки сигналу. Підключаємо по оптоволокну багатоквартирні будинки, приватний сектор, офісні та складські приміщення, навчальні, медичні та фінансові установи тощо. Устаткування вузлів Westelecom підтримується генераторами на випадок блекауту або частих відключень електрики, тому ви все одно залишаєтеся в курсі подій, а важливі онлайн-зустрічі та віддалені заняття ваших дітей обов'язково відбудуться.

Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня XG PON.

Для фізичних осіб:

  • Доступ до Інтернету нового покоління за технологією XG PON.
  • Послуга цифрового телебачення у роздільній здатності 4К.
  • Послуга стаціонарного телефонного зв'язку через Інтернет.
  • Системи відеонагляду. Проєктування та монтаж.

Для бізнес-клієнтів:

  • Корпоративний Інтернет Westelecom адаптований під навантаження, безпеку даних та безперебійну роботу офісів, підприємств, готелів, лікарень тощо.
  • Об'єднання офісів в єдину мережу.
  • Послуга бізнес-телефонії через Інтернет.
  • Професійні послуги Дата-центру Westelecom.
  • Оренда та продаж волоконно-оптичних ліній зв'язку.

Гарантованою якістю Westelecom є наші клієнти – це десятки тисяч фізичних осіб, підприємств, офісів, навчальних закладів, медичних, фінансових установ та багато інших. Ми дуже вдячні, що залишаєтеся з нами, разом із нами долаєте виклики дійсності та вибираєте свободу, якість, розвиток та технології!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах