На Донеччині загинув 24-річний військовослужбовець з Одеської області

На Донеччині загинув 24-річний військовослужбовець з Одеської області.

На Донеччині загинув 24-річний військовослужбовець з Одеської області. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Події
02 жовтня 2023 11:00

14 вересня в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області в ході наступальних дій зі знищення сил противника та звільнення території України загинув солдат Володимир Бородовський. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної військової адміністрації.

Загиблому бійцю було лише 24 роки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 2 жовтня о 10:00 у місті Білгород-Дністровський за адресою: вулиця Михайлівська, 56.

Нагадаємо, у Херсоні від ракетного удару загинув військовослужбовець та батько чотирьох дітей Василь Кузнецов із села Старі Шомполи Одеської області. Після початку повномасштабної війни Василь пішов на фронт добровольцем. За час служби встиг отримати почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест" та медаль "Ветеран війни – учасник бойових дій". З Героєм попрощаються сьогодні, 2 жовтня о 10:00, у його рідному селі.

Також Vgorode повідомляв, що в селі Нерушай з'явилася меморіальна дошка загиблому піротехніку Святославу Додону, який підірвався на ворожій міні в листопаді 2022 року. Також на честь Героя назвали одну із вулиць.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах