На Одещині в комунальника в руках вибухнув запал від гранати

На Одещині в комунальника в руках вибухнув запал від гранати.

На Одещині в комунальника в руках вибухнув запал від гранати. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 жовтня 2023 19:09

На Одещині у літнього чоловіка в руках вибухнула граната. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, під час прибирання дороги сполученням Сарата – Арциз 60-річний працівник комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Внаслідок необережного поводження один із запалів вибухнув у руках у чоловіка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпілого доправили до місцевої лікарні. Чоловік отримав множинні травми верхньої кінцівки.

На місці події працюють слідчі та вибухотехніки. Правоохоронці вилучили два запали від гранат і фрагменти запалу, що здетонував – пізніше їх направлять на експертне дослідження.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини і вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 263 ("Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами") Кримінального кодексу України.

На Одещині у комунальника в руках вибухнув запал від гранати.На Одещині у комунальника в руках вибухнув запал від гранати. Фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, співробітники СБУ викрили банду, яка тероризувала мешканців Одеської та Кіровоградської областей. Злочинці чинили розбійні напади, вимагали у громадян гроші, автомобілі та нерухоме майно, а також продавали зброю і боєприпаси, залишені російськими окупантами на місцях активних бойових дій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах