На Одещині на честь загиблого воїна назвали вулицю та встановили меморіальну дошку

На Одещині на честь загиблого воїна назвали вулицю та встановили меморіальну дошку.

На Одещині на честь загиблого воїна назвали вулицю та встановили меморіальну дошку. Фото: facebook.com/tov.orion

Події
08 жовтня 2023 14:32

У селі Криничне на Одещині перейменували вулицю на честь загиблого військовослужбовця Івана Мінкова. Про це повідомив голова Криничненської сільської ради Степан Великов.

Водій мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону Іван Мінков загинув 26 лютого 2022 року у Чернігові.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Указом Президента України Герою посмертно надали Орден за мужність ІІІ ступеня. Також на честь Івана Мінкова встановили меморіальну дошку у Криничненському ліцеї, а 6 жовтня на сесії Криничненської сільської ради голова ради та депутати ухвалили рішення перейменувати на честь воїна вулицю Лікарняна.

Нагадаємо, 21 червня на Херсонщині загинув 29-річний мешканець села Владичень – молодший сержант Іван Сатарли, котрий захищав Україну з 2014 року. У загиблого бійця залишилися батьки та кохана дівчина.

Також Vgorode повідомляв про те, що 4 жовтня на Луганському напрямку під час виконання бойового завдання загинув 35-річний мешканець міста Кілія Роман Соболюк.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах