В Одесі двоє чоловіків продавали гранати

В Одесі двоє чоловіків продавали гранати.

В Одесі двоє чоловіків продавали гранати. Фото: rbc.ua

Події
11 жовтня 2023 10:18

В Одесі правоохоронці викрили двох городян, які продавали гранати. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

40-річні подільники разом збули місцевому жителю за шість тисяч гривень дві гранати РГД-5 та одну – РГН, а отримані за незаконну угоду гроші поділили між собою. Згодом один із чоловіків, діючи вже самостійно, продав за дві тисячі гривень "клієнту" гранату іноземного виробництва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі разом із працівниками управління вибухотехнічної служби ГУНП на Одещині вилучили небезпечні предмети з незаконного обігу та направили їх на експертизу. За висновками фахівців, вони належать до боєприпасів та придатні до вибуху.

Слідчі повідомили правопорушникам про підозру в носінні, зберіганні, придбанні, передачі та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вчинених групою осіб за попередньою змовою. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Одного підозрюваного вже ув'язнили, вирішується питання про обрання запобіжного заходу іншому підозрюваному. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах