У одесита відібрали земельну ділянку, оскільки він не платив аліменти

У одесита відібрали земельну ділянку, оскільки вівн не платив аліменти.

У одесита відібрали земельну ділянку, оскільки вівн не платив аліменти. Фото: vol.gp.gov.ua

Події
23 жовтня 2023 16:08

За несплату аліментів у одесита відібрали та продали земельну ділянку. Про це повідомляє Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Так, земельну ділянку продали за допомогою державного майданчика публічних закупівель Prozorro. Борг склав уже понад 200 тисяч гривень. Розмір земельної ділянки становив 0,1001 гектар. А продали його за 122 765, 50 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І оскільки виконавчі провадження про стягнення аліментів на користь дітей є пріоритетними, а боржник самостійно не виконував свій батьківський обов'язок, ухвалили рішення про продаж земельної ділянки в рахунок погашення заборгованості.

Нагадаємо, що у Подільському районі Одеської області чоловік заплатив понад 218 тисяч гривень аліментів через те, що він не міг придбати нерухоме майно. Житель області заборгував аліменти із лютого 2015 року. На його майно наклали арешт. Коли у чоловіка виникло бажання купити нерухомість, він дізнався, що зможе вступити у право власності лише після погашення заборгованості. У результаті чоловікові довелося віддати 218 349,71 гривні, а також 34 538,61 гривні штрафу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах