На Одещині чоловікові довелося віддати 218 тисяч аліментів щоб купити житло

В Одесской области мужчине пришлось отдать 218 тысяч чтобы купить жилье.

В Одесской области мужчине пришлось отдать 218 тысяч чтобы купить жилье. Фото: creditdebt.com.ua

Події
08 лютого 2022 12:50

У Подільському районі Одеської області чоловік заплатив понад 218 тисяч гривень аліментів через те, що він не міг придбати нерухоме майно. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Так, мешканець області заборгував аліменти з лютого 2015 року. На його майно наклали арешт. Коли у чоловіка виникло бажання купити нерухомість, він дізнався, що зможе вступити у право власності лише після погашення заборгованості. У результаті чоловікові довелося віддати 218 349,71 гривні, а також 34 538,61 гривні штрафу.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції з початку 2022 року стягнули 548,5 мільйона гривень аліментів. З них 95,8 мільйонів саме завдяки застосуванню до боржників таких обмежень.

Нагадаємо, що раніше жителю Подільського району Одеської області довелося повернути понад 220 тисяч гривень боргу за аліменти, щоб виїхати за кордон.

А до того в Одесі жінка заплатила 450 тисяч гривень аліментів після того, як до неї застосували спеціальні санкції: наклали арешт на майно та заблокували рахунки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах