Одеська справа: Кауфмана звільнили з-під варти

Одеська справа: Кауфмана звільнили з-під варти.

Одеська справа: Кауфмана звільнили з-під варти. Фото: instagram.com/kurs_odessa

Події
27 жовтня 2023 08:16

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) змінив запобіжний захід одеському бізнесмену Борису Кауфману із утримання під вартою на заставу у розмірі 150 мільйонів гривень. Кауфмана звільнили з-під варти у залі суду. Про це повідомляє " Страна ".

Раніше ВАКС розглядав продовження запобіжного заходу Кауфману після того, як 29 серпня правоохоронці повідомили йому про підозру в заволодінні майновим комплексом стратегічного об'єкта – КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" та присвоєння 2,5 мільйона гривень доходу від його діяльності п'ятьом особам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними НАБУ, з осені 2021 року організація, до якої входив бізнесмен, контролювала усі значні бюджетні витрати Одеської міської ради.

Серед підозрілих також були одеський бізнесмен Олександр Борухович (Грановський) та екс-мер Одеси Олексій Костусєв. Останнього 12 жовтня оголосили у розшук.

Бориса Кауфмана було взято під варту із заставою 129 мільйонів гривень. ВАКС на 30 мільйонів гривень збільшив розмір застави.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах