В Одеській обласній прокуратурі призначили нового керівника

В Одеській обласній прокуратурі призначили нового керівника.

В Одеській обласній прокуратурі призначили нового керівника. Фото: gp.gov.ua

Події
27 жовтня 2023 14:34

Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Одеської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущої. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

"Сьогодні цивільна та портова інфраструктура Одеської області перебуває під постійним обстрілом ворога, тому першочерговим завданням є документування та розслідування військових злочинів держави-агресора. Зусилля прокуратури також мають бути спрямовані на протидію злочинам проти основ національної безпеки та економічної стабільності. Для цього мають злагоджено та ефективно працювати з усіма правоохоронними органами", – наголосив перший заступник Генпрокурора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Новопризначений керівник Одеської обласної прокуратури подякував за довіру та запевнив, що спільно з колективом докладе максимум зусиль для реалізації доручень та результативної роботи відомства.

Ігор Домущої 1976 року народження. Освіту здобув в Одеській державній юридичній академії. В органах прокуратури – з 1998 року. Трудову діяльність розпочав у Миколаївській області, де працював 19 років. У 2017-2018 роках працював у органах прокуратури Запорізької області. З 2018 по 2020 рік обіймав різні посади у прокуратурі Одеської області. З березня 2021 року по червень 2023 року керував Болградською окружною прокуратурою в Одеській області. До призначення очолював Черкаську обласну прокуратуру.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах