На Одещині пенсіонер до смерті побив собаку

На Одещині пенсіонер до смерті побив собаку.

На Одещині пенсіонер до смерті побив собаку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
31 жовтня 2023 17:05

У селі Новопетрівка на Одещині чоловік до смерті побив собаку. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про те, що сусід жорстоко б'є на подвір'ї пса, повідомив небайдужий житель села. Прибувши на місце, поліцейські встановили, що собака напав на свійську птицю і задушив її. Після цього 68-річний власник господарства, на території якого стався інцидент, схопив палицю та кілька разів ударив нею собаку, внаслідок чого тварина померла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За фактом цієї події поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною першою статті 299 ("Жорстоке поводження з тваринами") Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство. Після проведення необхідних експертиз та збору інших доказів діям правопорушника нададуть остаточну кваліфікацію та вирішать питання про повідомлення йому про підозру.

Згідно із санкцією частини першої статті 299 Кримінального кодексу України, за жорстоке поводження з тваринами порушнику загрожує обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах