Зеленський заявив, що в Одесі та області посилять ППО

Зеленський заявив, що в Одесі та області посилять ППО.

Зеленський заявив, що в Одесі та області посилять ППО. Фото ілюстративне: delo.ua

Події
01 листопада 2023 09:19

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність посилення протиповітряної оборони в Одеській області, прифронтових та прикордонних містах. Про це він повідомив за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача.

За його словами, обговорювали роботу зернового коридору та боротьбу з діями росіян, які загрожують судноплавству в Чорному морі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушувалося питання зниження можливостей Чорноморського флоту РФ — доповіді командувача Військово-морських сил Олексія Неїжпапи, начальника розвідки Кирила Буданова та голови Служби безпеки України Василя Малюка.

Окремим пунктом йшов захист енергетичних об'єктів та портів Одеської області, посилення регіональної системи ППО, зокрема у прикордонних та прифронтових містах.

Нагадаємо, що президент підкреслив, що Україні вдається фактично вигнати російський флот за межі східної частини моря, щоб країна-терорист не змогла використати її для поширення своєї агресії на інші частини світу, як це було із Сирією.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах