Військовий, якого жорстоко побили у Чорноморську, помер у лікарні

Військовий, якого жорстоко побили у Чорноморську, помер у лікарні.

Військовий, якого жорстоко побили у Чорноморську, помер у лікарні. Фото: скріншот із камер спостереження

Події
02 листопада 2023 10:55

У четвер, 2 листопада, помер військовий Юрій Купріч, якого жорстоко побили у місті Чорноморськ на Одещині. Про це повідомила дружина військового Олеся Купріч.

"Сьогодні о 7 ранку перестало битися серце нашого Юра", – написала вона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Напередодні чоловік мав день народження, йому виповнилося 52 роки.

Побратим загиблого Микола Стрижко розповів, що Юрій мав другу групу інвалідності, але він все мобілізувався з перших днів війни. Півроку тому Юрій переніс важку операцію на хребті, йому було встановлено титановий каркас.

"Але він і після цього відмовився залишати службу настоявши на влк визнати його частково придатним і повернувся до своїх хлопців побратимів! Тільки нещодавно повернулися на відпочинок з півдня! І тут приїхав на добу забрати волонтер для свого підрозділу! Далі ви всі знаєте, що сталося!" , – розповів Микола Стрижко.

25 жовтня стало відомо, що у Чорноморську п'ятеро хуліганів побили старшого сержанта української армії. Потерпілий отримав перелом шиї та набряк мозку. Правоохоронці вже встановили особи зловмисників та відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство (частина друга статті 296 ККУ). Ймовірно, через смерть військового правова кваліфікація справи буде змінена.

Директор "Муніципальної варти" міста Чорноморськ Петро Канар’ян зазначив, що Юрія Куприча побили військовослужбовці.

Момент побиття зафіксували камери відеоспостереження, на них видно чотирьох зловмисників. Двоє хуліганів затримали. За словами дружини загиблого військового, ті, хто бив, завдали чоловікові кілька ударів по ногах і стрибали по обличчю. Після розголосу дружини військових, нібито, пропонували їй гроші щоб "зам'яти" справу.

Військовий, якого жорстоко побили у Чорноморську, помер у лікарні.Військовий, якого жорстоко побили у Чорноморську, помер у лікарні. Фото: facebook.com/Олеся Купріч

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах