Псевдоінваліди намагалися виїхати з Одеської області

Псевдоінваліди намагалися виїхати з Одещини.

Псевдоінваліди намагалися виїхати з Одещини. Фото: dpsu.gov.ua

Події
03 листопада 2023 14:20

На Одещині прикордонники виявили шість псевдоінвалідів. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону запобігли шести спробам незаконного виїзду за кордон за підробленими документами осіб з інвалідністю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з’ясували правоохоронці, правопорушники стали черговими клієнтами шахраїв. Останні, отримуючи гроші, запевняли чоловіків насправді військово-облікових документів та про те, що вони можуть обійти встановлені обмеження на виїзд із України. При цьому правопорушники намагалися використати особливості проїзду транзитної ділянки автомобільної дороги "Одеса-Рені".

За даними фактами направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах