Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 12 листопада

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 12 листопада.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 12 листопада. Фото: Суспільне Одеса

Події
12 листопада 2023 09:15

Ніч із 11 на 12 листопада в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:00 12 листопада в акваторії Чорного моря знаходиться один ворожий корабель. Ракетоносці ворог поки завів у пункти базування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За прогнозами синоптиків, удень в Одесі очікуються пориви південно-східного вітру до 15-20 метрів за секунду. На морі вирує шторм. Мінна небезпека за такої погоди зростає в рази, тому від прогулянок поблизу узбережжя краще утриматися.

Нагадаємо, протягом доби з 10 по 11 листопада ворог скинув поблизу узбережжя Одеської області дві керовані авіабомби. Увечері 10 листопада російські окупанти вдарили ракетами по дачному кооперативу та припортовій інфраструктурі в Одеському районі, а також атакували дронами господарську будівлю, яка не використовувалася. Внаслідок ракетного обстрілу постраждали троє людей. Під час атаки безпілотників, на щастя, ніхто не загинув та не отримав поранення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах