На Одещині виявили та підірвали міну: відео

На Одещині виявили та підірвали міну.

На Одещині виявили та підірвали міну. Фото: pravda.com.ua

Події
14 листопада 2023 13:05

У вівторок, 14 листопада, на Одещині виявили чергову протикорабельну міну. Про небезпечну знахідку негайно доповіли військовим. Підрозділом Військово-Морських Сил ЗСУ успішно знищено чергову морську міну. Про це повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Вибухонебезпечний предмет оперативно знешкодив сили групи розмінування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео вибуху:



Нагадаємо, що раніше 11 листопада біля берегів Одещини виявили протикорабельну міну, яку штормом море винесло на узбережжя. Фахівці підрозділу Військово-Морських Сил ЗС України знищили небезпечну знахідку на місці шляхом контрольованого підриву.

Зазначимо, що узбережжя та прибережні води Чорного моря залишаються досить небезпечною зоною, саме через мінну загрозу, зокрема, за штормової погоди. У разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, у жодному разі не можна до них наближатися, торкатися та намагатися самостійно переміщати. Негайно обмежте доступ до небезпечної зони та повідоміть відповідні служби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах