Одесит здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо

Одесит здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо.

Одесит здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо. Фото: omr.gov.ua

Події
14 листопада 2023 13:46

Одесит та учасник спортивного клубу "Фанат" Аркадій Самойлов здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, 11 та 12 листопада у місто Дьєр (Угорщина) відбувся етап Кубка Європи з дзюдо серед кадетів. У змаганнях взяло участь 520 спортсменів із 27 країн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У складі національної збірної команди України у категорії до 90 кг успішно виступив одеський спортсмен. У фіналі одесит впевнено переміг досвідченого Луку Швангірадзе з Грузії і став переможцем етапу Кубка Європи.

Нещодавно, 21 жовтня цього року, на етапі Кубка Європи серед кадетів, що відбувся у Ризі (Латвія), Аркадій був срібним призером.

Нагадаємо, що уродженець Тарутинської громади на Одещині Василь Михайлов посів друге місце серед найсильніших борців планети за версією UWW – United World Wrestling. У ваговій категорії 79 кілограм Василь увійшов до трійки лідерів цьогорічного рейтингу.

Одесит здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо.Одесит здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо. Фото: omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах