ЗМІ: на Одещині підліток зґвалтував дружину військового, коли вона спала поряд з дітьми

ЗМІ: на Одещині підліток зґвалтував дружину військового, коли вона спала поряд із дітьми.

ЗМІ: на Одещині підліток зґвалтував дружину військового, коли вона спала поряд із дітьми. Фото:uts.edu.au

Події
14 листопада 2023 21:34

На Одещині підліток зґвалтував дружину військового, коли вона спала поряд із дітьми. Хлопцю призначили покарання у вигляді випробувального терміну на один рік під контролем та наглядом лікарів психіатричної лікарні. Також він має сплатити їй 200 тисяч гривень моральної компенсації. Про це повідомляє "ТСН ".

За матеріалами справи, стало відомо, що розглядав справу та ухвалив вирок Роздільнянський районний суд Одеської області. У справі суду йдеться про те, що студент Лиманського професійного аграрного ліцею вчинив насильство під час того, як з жінкою спала її дочка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хлопця засудили до випробувального терміну. Попри це жінка вимагала його вироку до позбавлення волі без умовного звільнення.

За даними, які потрапили до суду, підозрюваний 2 жовтня 2022 року увірвався до будинку сусідки, накинувся на неї і почав ґвалтувати. Жінка спала разом із дочкою в кімнаті. На той час хлопець ще був неповнолітнім.

За словами підозрюваного, стало відомо, що в день, коли зловмисник скоїв правопорушення, він нібито брав участь у застілля з іншими людьми в будинку жінки. Гості жінки пішли додому, а він лишився. Він також додав, що крім того, що поряд із жінкою спала дочка, також у кімнаті був і син, що лежав на дивані. Юнак визнав свій злочин. Після того як вона почала пручатися, він зник.

Жінка повідомила, що хлопець повністю знищив її життя. З її слів стало відомо, що вона прийшла з роботи і пішла на гуляння до сусідки, де випила горілки, і пішла додому. Потім зробила справи з дітьми і поклала їх спати. Також сама заснула поряд із ними. З нею проживав племінник, що ще не повернувся додому, тому двері вони залишили відчиненими. Жінка прокинулася через те, що вона відчула тяжкість у тілі, і відчула, як хтось її ґвалтує. Вона побачила хлопця та прогнала його. Потім вона зателефонувала чоловікові-військові і викликала поліцію.

Після цього її покинув чоловік. Вона взяла кредити і почала орендувати квартиру самотужки. Діти через отриманий стрес і цей випадок тепер відвідують психолога. Жінка наполягала на тому, щоб ґвалтівник виплатив їй 200 тисяч гривень компенсації та був покараний – сидів за ґратами.

Суд виніс вирок та засудив молоду людину за частиною першою статті 162 КК України ("Порушення недоторканності житла") та частиною першою статті 152 КК України (Згвалтування) до трьох років та шести місяців позбавлення волі. Однак за рішенням судді цей термін було замінено випробувальним на один рік. Також юнак має сплатити 200 тисяч гривень потерпілій. Злочинця взяли на облік до психіатричної лікарні. Він має діагноз "психічний та поведінковий розлад внаслідок вживання алкоголю". За ним слідкуватимуть протягом року, також йому призначили курс лікування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах