РФ атакувала Одеську область ракетами з тактичної авіації, а над морем збили дрон Mohajer-6

РФ атакувала Одеську область ракетами з тактичної авіації, а над морем збили дрон Mohajer-6.

РФ атакувала Одеську область ракетами з тактичної авіації, а над морем збили дрон Mohajer-6. Фото ілюстративне: t.me/SJTF_Odes

Події
21 листопада 2023 22:00

Протягом дня та ввечері 21 листопада тактична авіація росіян завдала по Одеській області ракетних ударів з використанням ракет типу Х-31П. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Військові зазначили, що ворог спрямовує протирадіолокаційні ракети, намагаючись виявити та знищити системи протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На території Одеси та Білгород-Дністровського району сталося влучання по відкритій поверхні, адміністративній будівлі та припортовій інфраструктурі. Люди не постраждали.

У пресслужбі Офісу Генерального прокурора повідомили, що прокурори розпочали досудове розслідування ракетного удару по припортовій інфраструктурі Одеси за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина перша статті 438 Кримінального кодексу України).

Огляд триває, встановлюється ступінь руйнувань та пошкоджень. На місці події працюють прокурори зі слідчими СБУ, які фіксують черговий воєнний злочин Росії.

Також 21 листопада сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили над морем в Одеській області розвідувально-ударний БпЛА Mohajer-6.

Нагадаємо, вночі 21 листопада ворог атакував Україну ударними БПЛА Shahed-136/131. Один із ворожих дронів вдалося знищити над Одеською областю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах