В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату

У Одесі чоловік намагався продати ручну гранату.

У Одесі чоловік намагався продати ручну гранату. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 листопада 2023 12:01

В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату за 4000 гривень та попався. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, інцидент трапився вчора ввечері за місцем проживання зловмисника, в одній із квартир багатоповерхівки на проспекті Добровольського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські вилучили з незаконного обігу вибуховий пристрій, а також сплачені за нього гроші та провели санкціонований обшук у приміщенні правопорушника, де виявили та вилучили ще дев'ять набоїв різного калібру до вогнепальної зброї. Походження таких предметів зловмисник пояснювати відмовився. Усі вилучене правоохоронці направили на експертизу. Канал влучення гранати та патронів до фігуранта поліцейські встановлюватимуть під час слідства.

Чоловіку повідомили про підозру в частині першій статті 263 Кримінального кодексу України у незаконному придбанні, носінні, зберіганні та збуті вибухового пристрою без передбаченого законом дозволу. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство продовжується.



  • В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату фото
  • В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату фото 1
  • В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату фото 2

В Одесі чоловік намагався продати ручну гранату фото



Фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах