Стало відомо, як навчатимуться школярі на Одещині через негоду

Стало відомо, як навчатимуться школярі на Одещині через негоду.

Стало відомо, як навчатимуться школярі на Одещині через негоду. Фото: 24tv.ua

Події
27 листопада 2023 18:23

З вівторка, 28 листопада, на Одещині організують навчання в області у гнучкому, змішаному форматі, передбачивши очний процес для учнів, які перебувають у навчальному закладі, та дистанційне – для учнів, які через погодні умови ще залишаться вдома. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Кожна громада окремо з огляду на ситуацію (наявність світла, тепла, зв'язку, інтернету та інших зручностей) приймає рішення, як організувати роботу навчальних закладів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що через погіршення погодних умов 27 листопада одеські школи та дитсадки провели дистанційні заняття. Вони працювали у режимі чергових груп.

Нагадаємо, що в Одесі цього тижня буде штормове попередження, ожеледиця та мороз. У другій половині дня 28 листопада очікуються пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. Вночі та вранці залишиться ожеледь. Синоптики попереджають про небезпеку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах