Через негоду школи Одеси завтра займатимуться дистанційно (оновлено)

Через негоду школи Одеси завтра займатимуться дистанційно.

Через негоду школи Одеси завтра займатимуться дистанційно. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
26 листопада 2023 15:05

У зв'язку із очікуваним погіршенням погодних умов 27 листопада одеські школи проведуть дистанційні заняття. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Водночас у кожному закладі функціонуватиме черговий клас на кожній паралелі, а дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Рекомендуємо залишити дитину вдома за наявності такої можливості", – йдеться у повідомленні.

ОНОВЛЕНО: Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що через різке погіршення погодних умов на дистанційну форму навчання 27 листопада перейдуть усі освітні заклади Одеської області. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. У разі продовження ускладнення погоди дистанційне навчання може бути продовжено після 27 листопада. Про подальший графік роботи навчальних закладів повідомлять додатково.

Нагадаємо, станом на 12:00 26 листопада через негоду без світла залишився 131 населений пункт Одеської області. Найбільше постраждали Ізмаїльський та Одеський райони. Також через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси, тому без електропостачання тимчасово залишаються 14 тисяч клієнтів у Київському районі міста.

Через несприятливі погодні умови в Одеській області тимчасово закрили рух для всіх видів транспорту на автодорозі М-15 Одеса – Рені, а на автодорозі М-28 Одеса – Южне – М-14 заборонено рух великовантажного транспорту. Крім того, обмеження в русі ввели на трасі Київ – Одеса.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах