Як відзначатимуть новорічні свята в навчальних закладах Одеси

Як відзначатимуть новорічні свята в навчальних закладах Одеси

Як відзначатимуть новорічні свята в навчальних закладах Одеси Фото: 20minut.ua

Події
04 грудня 2023 15:29

У 2023 році відзначати Новий рік будуть у кожному освітньому закладі Одеси, але з обмеженнями через воєнний стан. Про це під час брифінгу в медіацентрі "Одесит" розповіла директорка департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

Так, кількість дітей і батьків, які прийдуть, має суворо відповідати кількості місць в укритті. Набори шоколадних цукерок замовляти не будуть.

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Творчі майстерні, що працюють у школах, зараз виготовляють новорічні прикраси. Частина з них прикрасить міський сад, а після нового року всі охочі зможуть забрати цю іграшку як сувенір.

Також в Одесі цього року працюватиме резиденція Святого Миколая в будинку творчості "Біла акація" на вулиці Космонавта Комарова, 8. Там протягом усього грудня діти зможуть залишити свій лист із побажаннями.

Крім того, Святий Миколай відвідає лікарні, насамперед дітей, які мають онкологічні захворювання.

Нагадаємо, що на Одещині на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр Подільська відкрили резиденцію Санти для дітей від 5 до 14 років. Протягом грудня школярі можуть надсилати свої листи до зимового чарівника, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах