На Одещину завезли Patriot

На Одещину завезли Patriot.

На Одещину завезли Patriot. Фото: commons.wikimedia.org

Події
06 грудня 2023 15:56

На Одещину завезли систему протиповітряної оборони Patriot. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів військовий експерт Михайло Жирохов.

За його словами, Україна вже має успіхи: наприклад, у черзі над Чорним морем збито російський літак і постійні атаки морськими дронами російських загарбників у тимчасово окупованому Криму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Нас можна привітати система протиповітряної оборони Patriot вже на Одещині. Втрата для росіян Су-24М – це теж боляче. Вони повинні знати, що українці захищають своє море, кораблі та продовольство, що возять нам. У зв'язку з подіями на кордонах з Польщею морський коридор з портів Великої Одеси дуже важливий.А говорити, що контрнаступ невдалий, це неправильно.Плани, написані та відпрацьовані, зустрічаються з масою непередбачених обставин.Тому наше командування, коли зіткнулося з першими великими втратами відразу припинило дії.План на 2024 рік, я впевнений, враховує ці помилки і розроблений таким чином, що ми зможемо змінити ситуацію наступного року. Хоча, повторюю, потрібно виробляти більше своєї зброї, склади західних партнерів значно спорожніли", – підсумував Жирохов.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах