Нічна атака Одеської області: прокуратура розпочала розслідування

Нічна атака Одеської області: прокуратура розпочала розслідування.

Нічна атака Одеської області: прокуратура розпочала розслідування. Фото: od.gp.gov.ua

Події
07 грудня 2023 10:20

Через нічну атаку окупантів безпілотниками по припортовій інфраструктурі Одеської області розпочато виробництво. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина друга статті 438 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, вночі 7 грудня збройні сили РФ атакували БПЛА на Одещині. Ворог потрапив до припортової інфраструктури Подунав'я.

Внаслідок атаки загинув 56-річний водій вантажного автомобіля. Пошкоджено складські приміщення, зерносховища та вантажний автотранспорт.

Огляд продовжується, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень. На місці подій прокурори у сприянні зі слідчим документують черговий військовий злочин Росії.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, з 6 на 7 грудня, російські терористи майже дві години атакували ударними безпілотниками Ізмаїльський район у мисі Чауда (Крим). Наші сили ППО збили переважну кількість "шахедів", проте, на жаль, є влучення. Також загинула одна людина.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах