Житель Одеського району вирушив до в'язниці за зґвалтування та пограбування неповнолітньої

Житель Одеського району вирушив до в'язниці за зґвалтування та пограбування неповнолітньої.

Житель Одеського району вирушив до в'язниці за зґвалтування та пограбування неповнолітньої. Иллюстративное фото: shutterstock.com

Події
11 грудня 2023 11:48

Слідчі відправили на лаву підсудних мешканця Одеського району за зґвалтування та пограбування неповнолітньої. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася ввечері в одному із сіл Одеського району. Поліцейські встановили, що, прямуючи до своєї подруги, дівчина зустріла на вулиці малознайомого односельця, який почав доглядати її та наполягати на близькості. Отримавши відмову, зловмисник зґвалтував неповнолітню та втік, прихопивши з собою мобільний телефон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начильника розшукали та затримали. Викрадене у потерпілої майно правоохоронці виявили під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта.

Слідчі зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули звинувачення молоді у зґвалтуванні неповнолітньої особи в частині третій статті 152 та відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, скоєному в умовах військового стану в частині четвертій 186 Кримінального кодексу. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт уже направили до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику – до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що поліцейські затримали мешканця Білгород-Дністровського району Одеської області, який пограбував будинок похилого віку та зґвалтував господиню.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах