В Одесі відкривають Художній музей

У Одесі відкривають Художній музей.

У Одесі відкривають Художній музей. Фото: facebook.com/sluganarodu.koleboshyn.140

Події
12 грудня 2023 14:20

У п'ятницю, 15 грудня, в Одесі відновить роботу Художній музей, який постраждав під час російської атаки 5 листопада. Про це повідомили у пресслужбі музею.

Так, музей почне приймати відвідувачів музей із 12:00. У день відкриття запланували екскурсію гротом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що у вихідні там проведуть екскурсії по виставці Романа та Маргіта Сільських "Сонце заходу/Sol Occidens" та цикл виставок "Мови війни".

Нагадаємо, що 6 листопада Одеському національному мистецькому музею виповнилося 124 роки. Саме в ніч на 6 число російські терористи "привітали" архітектурну пам'ятку ракетою, що потрапила поряд. У будівлі музею пошкоджено стіни, вибито скло та скло.

Державні інспектори разом із спеціалістами Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації провели обстеження місця обстрілу. Вони встановили засмічення уламками скла та будівельними відходами земельних ділянок загальною площею понад 1500 квадратних метрів. Сума збитків перевищила 200 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах