"Приземлили" у воду: одеські прикордонники показали, як збивали ворожий БпЛА

"Приземлили" у воду: одеські прикордонники показали, як збивали ворожий БпЛА.

"Приземлили" у воду: одеські прикордонники показали, як збивали ворожий БпЛА. Фото: dpsu.gov.ua

Події
13 грудня 2023 12:30

Прикордонники Білгород-Дністровського загону на Одещині продемонстрували те, як знищували російський "Шахед" 12 грудня. Вони "приземлили" безпілотник у воду. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Влучними пострілами прикордонники Білгород-Дністровського загону вразили ворожий "Шахед". Безпілотник упав у воду", - пише прес-служба Держприкордонслужби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в ніч проти 13 грудня 2023 року окупанти атакували безпілотниками типу Shahed з району Балаклави (окупований Крим). Зафіксовано пуски десяти ударних БПЛА Shahed-136/131. Усі вони – знищені силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із підрозділами ППО Сил оборони України. Майже всі ворожі БПЛА збиті на Одещині – у зоні відповідальності повітряного командування "Південь".

Є пошкодження цивільної інфраструктури, пожежу оперативно ліквідували. Постраждав черговий мирний об'єкт – територія нашого КП із цивільним автотранспортом – вантажним та легковим. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автомобілів, три з них вигоріли вщент. Двоє людей постраждали.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрона пошкодили одну з будівель припортової інфраструктури. Люди не постраждали.

Прокуратура розпочала розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах