ДСНС: у пошкодженому уламками дронів гуртожитку в Одесі було багато людей у стресовому стані

ДСНС: у пошкодженому уламками дронів гуртожитку в Одесі було багато людей у стресовому стані.

ДСНС: у пошкодженому уламками дронів гуртожитку в Одесі було багато людей у стресовому стані. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
14 грудня 2023 11:39

У пошкодженому уламками від дронів гуртожитку в Одесі було дуже багато людей у стресовому стані. Про це повідомляє речник ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

За її словами, рятувальники провели обстеження всіх кімнат ушкодженого гуртожитку, щоби переконатися у кількості постраждалих. З людьми у стресовому стані працювали психологи. Постраждали 11 людей. П'ятьох госпіталізували, серед них троє дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що у потерпілих двох восьмирічних хлопчиків та 12-річної дівчинки – контузії та закриті черепно-мозкові травми. У дорослих – струси мозку та поранення. Крім того, пошкодження зазнали 11 будівель. Вигоріло вщент два автомобілі. Пожежу загасили. На місці встановили мобільний пункт обігріву, організували підвіз їжі та теплих речей. Наразі вирішується питання з тимчасовим розселенням одеситів, чиє житло постраждало внаслідок атаки.

Нагадаємо, що в ніч з 13 на 14 грудня сили протиповітряної оборони збили 32 дрони над Одеською областю. Їхні уламки пошкодили цивільні будівлі та травмували людей. На півдні запустили щонайменше 39 БпЛа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах