Суд залишив одеського ексвійськкома Борисова під вартою

Суд залишив одеського екс-військкома Борисова під вартою.

Суд залишив одеського екс-військкома Борисова під вартою. Фото: graty.me

Події
15 грудня 2023 17:05

У четвер, 14 грудня, єчерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід ексвійськкові Одеської області Євгену Борисову. Про це повідомляють " Грати ".

'"Колишній військком Одещини Олег Борисов залишиться під вартою до 11 лютого. Таке рішення вчора ухвалив Печерський райсуд Києва. Він також продовжив терміни розслідування у справі до кінця квітня", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Борисов уже півроку перебуває у СІЗО. У липні суд направив під варту колишнього начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова на два місяці із можливістю внести заставу у розмірі 150 мільйонів гривень. За цей час суд зменшив розмір його застави на 50 мільйонів гривень і продовжив запобіжний захід до лютого наступного року.

Колишньому керівнику Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгену Борисову повідомили про підозру за фактами незаконного збагачення, неявки на службу та ухилення від військової служби.

Служба зовнішньої розвідки допомагає Державному бюро розслідувань виявити та підтвердити наявність активів у родини одеського ексвоєннка за кордоном.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах