На Одещині ліквідували скотомогильник

На Одещині ліквідували скотомогильник.

На Одещині ліквідували скотомогильник. Фото: facebook.com/sw.dei

Події
16 грудня 2023 16:25

На Одещині ліквідували скотомогильник у покинутому кар'єрі. Про це повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу.

Місце скидання трупів тварин та відходів забою тварин (кіз, овець та іншої худоби) виявили наприкінці вересня. Виявилося, що за п'ять метрів від кар'єра знаходиться ферма з утримання та вирощування худоби.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У жовтні державні інспектори встановили, що після забою трупи тварин скидають у кар'єр і, щоб приховати, присипають соломою.

В Одеській області ліквідували скотомогильник.В Одеській області ліквідували скотомогильник. Фото: facebook.com/sw.dei

За цим фактом інспекція спільно з представником Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області провела засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Біляївської міської ради. Внаслідок цього засідання власника ферми зобов'язали ліквідувати скотомогильник.

21 листопада представники Біляївської міської ради обстежили територію кар'єра та повідомили, що скотомогильника на цьому місці вже немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах