Без паніки: мешканців Одеської області попереджають про можливі звуки вибухів

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про можливі звуки вибухів.

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про можливі звуки вибухів. Фото: ukrinform.ua

Події
21 грудня 2023 10:31

Жителів Одеської області попередили про можливі звуки вибухів та стрілянину. На території Біляївки відбуватимуться злагоджені дії підрозділів Збройних сил України. Про це повідомили у Біляївській міській раді.

Городян просять не турбуватися і не піддаватися паніці, якщо буде чути гучні звуки. Наш регіон перебуває під контролем наших військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У періоди з 20 по 23 грудня та з 25 по 30 грудня протягом дня (з 8.00 до 22.00) на стрільбищі поблизу міста будуть лунати постріли", – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що ніч з 20 на 21 грудня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги з обстрілу. Так, остання сирена на Одещині звучала пізно увечері 20 грудня, але наш регіон "пронесло".

Як зранку уточнили Повітряні сили України, всього зафіксували пуски 35 Shahed-136/131, що атакували хвилями у різний час, у період з 20.00 20 грудня до 03.30 21 грудня. Захисникам неба вдалося збити 34 із 35 випущених ударних БпЛА супротивника.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах