Стало відомо, що буде з комендантською годиною на новорічну ніч в Одесі

Стало відомо, що буде з комендантською годиною на новорічну ніч в Одесі.

Стало відомо, що буде з комендантською годиною на новорічну ніч в Одесі. Фото: ukrinform.ua

Події
21 грудня 2023 14:22

На Одещині не скасовуватимуть комендантську годину у новорічну ніч. Відповідну заяву 21 грудня зробив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, комендантська година на Одещині триває з 00:00 до 5:00. У зазначений годинник на вулицях та інших громадських місцях забороняється перебування людей без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, у регіоні не відбуватиметься ніяких урочистих заходів, тож під час святкування слід врахувати чинник роботи громадського транспорту. 

На посилене патрулювання вийдуть правоохоронці. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи.

Нагадаємо, що Верховна Рада України схвалила у першому читанні законопроект про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. За винятком оголошення тривоги, але при собі потрібно мати документи на посвідчення особи. Штрафи для громадян: від 8500 до 17 тисяч гривень; від 17 000 до 34 000 тисяч гривень за повторне порушення упродовж року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах