В Одесі затримали двох молодиків, які знімали роботу ППО

В Одесі затримали двох молодиків, які знімали роботу ППО.

В Одесі затримали двох молодиків, які знімали роботу ППО. Фото: ijnet.org

Події
26 грудня 2023 07:53

В Одесі патрульні затримали хлопців, які знімали роботу ППО. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Увечері 24 грудня під час повітряної тривоги інспектори отримали повідомлення про двох осіб, які знімають на телефон роботу ППО.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці патрульні затримали двох хлопців, один із яких у телефоні дійсно мав відео бойової роботи протиповітряної оборони. Вони пояснили, що пожартували.

Хлопців доставили до відділення поліції, де надалі з ними працювали слідчі.

Нагадаємо, що раніше СБУ затримала тиктокера-рецидивіста, який "засвітив" роботу ППО під час дронової атаки РФ на Одесу. Зловмисник незаконно поширив інформацію про масовану повітряну атаку РФ на Одесу в ніч проти 5 листопада цього року.

Фігурант зняв на камеру мобільного телефону роботу української протиповітряної оборони та розмістив відповідні медіафайли на своїй сторінці у Тік-Ток. В описі під цим відео він вказав точний час та місце зйомки. Вже за лічені хвилини медіа потрапило до рекомендацій багатьох користувачів соцмережі, серед яких були представники спецслужб Росії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах