Приморський суд Одеси закрив справу Сергія Стерненка

Приморський суд Одеси закрив справу Сергія Стерненка.

Приморський суд Одеси закрив справу Сергія Стерненка. Фото: polygraf.net

Події
26 грудня 2023 18:33

26 грудня Приморський суд Одеси закрив справу активіста Сергія Стерненка, якого звинувачували у вбивстві. Судові засідання тривали близько п'яти років. Про це повідомив сам активіст.

За його словами, сторона звинувачення не змогла довести вину щодо умисного вбивства.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мені самому в це не віриться, але відповідне рішення ухвалив Приморський районний суд Одеси. Сторона звинувачення не довела мою провину, у моїх діях не було наміру на умисне вбивство. І не могло бути, бо я захищав своє життя на момент вже третього замовного. напади у 2018 році в Одесі", – пише він.

Нагадаємо, що у 2018 році на Сергія Стерненка вчинили три напади, під час останнього він смертельно поранив одного з нападників Івана Кузнєцова. Сергій стверджував, що діяв у рамках законного самозахисту. У червні 2020 року Сергію Стерненку вручили підозру, а 15 червня Шевченківський суд Києва відправив Стерненка під домашній арешт. Після цього рішення скасували, а справу передали до Приморського суду в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах