Біля ТЦ "Афіни" в Одесі підлітки дістали прапор із серпом та молотом для відео

Біля ТЦ "Афіни" в Одесі підлітки дістали прапор із серпом та молотом для відео.

Біля ТЦ "Афіни" в Одесі підлітки дістали прапор із серпом та молотом для відео. Фото: скріншот відео

Події
27 грудня 2023 15:13

Увечері 26 грудня біля торгового центру "Афіни" в Одесі підлітки дістали прапор із серпом та молотом та виклали все в інтернет.

Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, хлопців затримала поліція. Їм інкримінують статтю 436 частина перша "Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стаття передбачає покарання обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін, з конфіскацією майна або без.

Нагадаємо, що "відлов" на "швидкій" у житловому масиві "Райдужний" нібито співробітниками ТЦК в Одесі виявився сімейним конфліктом. Таким чином одеситка хотіла налякати колишнього, з яким перебуває у шлюборозлучному процесі.

Поки службове розслідування триває, встановлюється ступінь вини кожного учасника цієї події щодо перевищення службових обов'язків, до ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення. Спеціальний автомобіль повернувся до бригади, де застосовується за призначенням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах