"Відлов" на "швидкій" у Райдужному виявився сімейною драмою: одеситка хотіла налякати колишнього мобілізацією

"Відлов" на "швидкій" у Райдужному виявився сімейною драмою: одеситка хотіла налякати колишнього мобілізацією.

"Відлов" на "швидкій" у Райдужному виявився сімейною драмою: одеситка хотіла налякати колишнього мобілізацією. Фото: fortune.com

Події
22 грудня 2023 15:37

"Відлов" на "швидкій" у житловому масиві "Райдужний" нібито співробітниками ТЦК в Одесі виявився сімейним конфліктом. Таким чином одеситка хотіла налякати колишнього, з яким перебуває у шлюборозлучному процесі. Про це повідомляє пресслужба ОК "Південь".

Так, за результатами перевірки та в рамках службового розслідування встановили, що співробітники ТЦК не брали участі у подіях, які відображені у соцмережах 21.12.2023. На поширеному відео було зафіксовано спробу військових насильно всадити чоловіка в медичний автомобіль із військовими номерами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розбір обставин показав, що одеситка попросила свого знайомого, військовослужбовця однієї з бригад, яка виконує бойове завдання на сході України, "налякати мобілізацією" свого чоловіка, з яким перебуває у шлюборозлучному процесі і не може дійти згоди у розподілі майна.

Військовий піддався вмовлянням жінки та під час виконання завдань з доставки (супроводу) до медичних закладів поранених та хворих бригади в Одесі, порушуючи встановлені вимоги та порядок, умовив товаришів по службі взяти участь у "залякуванні громадянина мобілізацією", яке було здійснено з використанням службового спеціального транспорту

Поки службове розслідування триває, встановлюється ступінь вини кожного учасника цієї події щодо перевищення службових обов'язків, до ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення. Спеціальний автомобіль повернувся до бригади, де застосовується за призначенням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах