Ми тут усі шоковані: UUF відреагував на використання своєї "швидкої" для "вилову" людей військкомами в Одесі

Ми тут усі  шоковані: UUF відреагував на використання своєї "швидкої" для "вилову" людей військкомами в Одесі.

Ми тут усі шоковані: UUF відреагував на використання своєї "швидкої" для "вилову" людей військкомами в Одесі. На фото скріншот відео із соцмереж

Події
22 грудня 2023 08:47

"Об'єднаний гуманітарний фронт" (UUF) відреагувала на відео, на якому люди у формі у ЖК "Райдужний" в Одесі на кареті швидкої допомоги "відловлюють" людей. У фонді заявили, що передавали автомобіль на фронт, а не такі потреби.

Організація наголосила, що жоден ТЦК не надсилав запитів і не отримав жодного автомобіля безпосередньо від них. А всі швидкі передаються безкоштовно у відповідь на запити медиків бойових підрозділів, а також офіційних медичних закладів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Глибоко стривожені тим, як використовуються "швидкі" передані фондом для порятунку життів в Україні. Без оригінальних номерних знаків важко точно встановити, за яким запитом було передано цей автомобіль", – йдеться в повідомленні.

Фонд UUF відреагував на використання своєї Фонд UUF відреагував на використання своєї

Нагадаємо, що 21 грудня у мережі з'явилися відео, на яких зображено, як в Одесі люди у військовій формі на кареті "швидкої" намагалися затримати чоловіка. Їм завадила жінка. На кадрах зняли машину, на якій можна розглянути логотип лого фонду UUF. Ця організація займається придбанням спецмашин для порятунку населення у прифронтовій зоні та вивезенням з поля бою поранених воїнів.

За фактом цього факту проводять перевірку військовою службою правопорядку. Винних притягнуть до відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах