У мережі з'явилося відео моменту нічного "прильоту" по багатоповерхівці в Одесі

У мережі з'явилося відео моменту нічного "прильоту" по багатоповерхівці  в Одесі.

У мережі з'явилося відео моменту нічного "прильоту" по багатоповерхівці в Одесі. Фото: t.me/SJTF_Odes/4615

Події
29 грудня 2023 10:36

У мережі з'явилося відео моменту нічного "прильоту" уламків безпілотника по багатоповерхівці в Одесі в ніч проти 29 грудня.

Нагадаємо, що після влучення на місці виникла пожежа, його швидко загасили. Ніхто не постраждав. Усім надали психологічну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Переважна більшість ворожих БПЛА типу Shahed-131/136 заходила на удар у напрямку тимчасово окупованого Криму. 14 дронів-камікадзе знищено: один на Херсонщині, три на Миколаївщині, десять на Одещині.

Нагадаємо, що також в Одесі від ранкової атаки окупантів вже інакше ЖК загинули двоє людей, 15 поранені, серед них двоє дітей - шести та восьми років. Усі постраждалі наразі отримують допомогу у медичних закладах міста. Двоє поранених у тяжкому стані.

Також уночі в Одеському районі сталося потрапляння до законсервованої будівлі одного з об'єктів інфраструктури. Там ніхто не постраждав.

Як повідомляє ДСНС, на Одещині є потрапляння до триповерхового будинку, під завалами, можливо, перебувають люди. Також в Одесі пошкоджено ще щонайменше два будинки. Із житлової 17-поверхівки ДСНС врятували 23 особи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах