На Одещині чоловік купив документи про багатодітність та намагався виїхати за кордон

На Одещині чоловік купив документи про багатодітність та намагався виїхати за кордон.

На Одещині чоловік купив документи про багатодітність та намагався виїхати за кордон. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
29 грудня 2023 14:06

На Одещині прикордонники викрили 26-річного чоловіка на підробці документів про багатодітність. Він намагався незаконно перетнути кордон. Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону запобігли спробі незаконного перетину державного кордону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час перевірки на контрольній посаді "Маяки", мешканець Київської області надав для перевірки три свідоцтва про народження своїх неповнолітніх дітей. Як з'ясували прикордонники, чоловік навіть не був одружений, а статус багатодітного тата набув через Інтернет-мережу за сім тисяч доларів США. Порушника притягли до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України".

За фактом виявлення ознак кримінального злочину, передбаченого статтею 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів" повідомили Національну поліцію

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах