Після масованої атаки: яка ситуація в Одесі вранці 30 грудня

Після масованої атаки: яка ситуація в Одесі вранці 30 грудня.

Після масованої атаки: яка ситуація в Одесі вранці 30 грудня. Фото: armyinform.com.ua

Події
30 грудня 2023 09:55

Ніч із 29 на 30 грудня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Військові попереджали про те, що на Миколаївщині спостерігаються "Шахеди", які рухаються в напрямку Одеської області.

У пресслужбі Повітряного командування "Південь" повідомили, що в ніч проти 30 грудня Силам та засобам повітряного командування "Південь" у взаємодії з протиповітряною обороною інших складових Сил оборони півдня України вдалося знищити три ворожі ударні БПЛА Shahed-136/131, з яких два збили на Херсонщині, а один на Миколаївщині.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За інформацією Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 08:00 30 грудня в акваторії Чорного моря знаходяться вісім ворожих кораблів, серед яких є три ракетоносці загальним залпом у 16 крилатих ракет типу "Калібр".

Імовірність завдання ракетних ударів і атак дронами-камікадзе зберігається на високому рівні, тому важливо не нехтувати правилами безпеки і під час повітряної тривоги перебувати в укритті.

Нагадаємо, внаслідок масованої атаки РФ по Україні вночі та вранці 29 грудня в Одесі загинули четверо людей. 30 грудня в Одесі та області оголосили Днем жалоби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах