Романтика: в Одесі хлопець пограбував дівчину, щоб зробити подарунок коханій

Романтика: в Одесі хлопець пограбував дівчину, щоб зробити подарунок коханій.

Романтика: в Одесі хлопець пограбував дівчину, щоб зробити подарунок коханій. Фото: znaj.ua

Події
03 сiчня 11:31

В Одесі хлопець пограбував одну дівчину, щоби зробити подарунок своїй коханій. Він вирвав з рук незнайомки мобільний телефон, коли ввечері йшла вулицею Академіка Філатова. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Нападник втік, а потерпіла звернулася до територіального підрозділу поліції із заявою, зазначивши, що їй завдали збитків майже на 31 тисячі гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські за добу встановили особу правопорушника, вилучили у нього чужий гаджет та повернули власниці. Хлопець визнав провину та пояснив, що викрав мобільний телефон, щоб продати його та на виручені гроші купити своїй дівчині подарунок.

Слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, скоєному в умовах воєнного стану. Йому загрожує позбавлення волі терміном від семи до десяти років. Поліцейські дбають про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах