На ремонт Іванівського мосту хочуть витратити мільярд гривень

На ремонт Іванівського мосту хочуть витратити мільярд гривень.

На ремонт Іванівського мосту хочуть витратити мільярд гривень. Фото: omr.gov.ua

Події
05 сiчня 10:10

На ремонт Іванівського мосту в Одесі у мерії хочуть витратити один мільярд 609 мільйонів гривень. Проект передбачає його подовження у бік Овідіопольської дороги та облаштування під ним кільцевого руху. Про це йдеться у судовому реєстрі.

Однак Малиновська прокуратура вважає, що при виборі підрядника було допущено численні порушення, і хоче скасувати всі рішення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Господарський суд Одеської області викликає на засідання 17 січня Одеська міська рада та Південний офіс Держаудитслужби. Прокуратура вимагає визнання результатів відкритих торгів та договору закупівлі підрядних робіт недійсними.

Йдеться про аукціон, який пройшов 1 квітня 2022 року. В аукціоні брали участь дві компанії – товариство з обмеженою відповідальністю "Автомагістраль-Південь" та "Ростдорбуд". Замовником виступило Управління шляхового господарства Одеської міської ради. За результатами аукціону управління уклало угоду з ТОВ "Автомагістраль-Південь".

Нагадаємо, на початку 2021 року під час обстеження Іванівського шляхопроводу встановили, що експлуатаційний стан мосту кваліфікується як "непрацездатний". Він перебуває в аварійному стані.

Дев'ять мільйонів гривень на проектно-кошторисну документацію виділили із одеського міського бюджету депутати ради.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах