Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 6 січня

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 6 січня.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 6 січня. Фото ілюстративне: facebook.com/59ompbr

Події
06 сiчня 09:00

Ніч із 5 на 6 січня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів.

Як повідомили в пресслужбі Генерального штабу ЗСУ вранці 6 січня, вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши два БпЛА типу Shahed-136/131. Усі ворожі дрони вдалося знищити.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України уточнили, що безпілотники, які противник запустив із району Приморсько-Ахтарськ (РФ), наші сили протиповітряної оборони збили в Миколаївській та Хмельницькій областях.

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:30 6 січня в акваторії Чорного моря перебувають чотири ворожі кораблі. Ракетоносіїв на бойовому чергуванні поки що немає: ворог тимчасово завів їх до пунктів базування.

Імовірність ракетних ударів та атак дронами-камікадзе, як і раніше, зберігається на високому рівні. Також сьогодні в Одесі очікуються пориви вітру до 15–17 метрів за секунду. На морі буде шторм, а за такої погоди в рази зростає мінна небезпека, тому краще триматися подалі від узбережжя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах