Побив до смерті і закопав у сараї дружину: на Одещині винесли вирок убивці

Побив до смерті та закопав у сараї дружину: на Одещині ухвалили вирок вбивці.

Побив до смерті та закопав у сараї дружину: на Одещині ухвалили вирок вбивці. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 сiчня 14:30

Суд ухвалив вирок жителю Березівського району Одеської області, який у червні 2023 року побив свою дружину до смерті, після чого закопав її тіло в тіло в сараї.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

15 червня до поліції звернувся депутат Іванівської селищної ради з проханням розшукати 42-річну місцеву мешканку, яку односельці не бачили за місцем проживання майже два місяці.

Під час огляду садиби, де проживала зникла, правоохоронці виявили слідчу інформацію, що вказувала на можливе скоєння злочину. За кілька годин поліцейські встановили, що жінку позбавив життя її 49-річний чоловік.

Зрозумівши, що його викрили, вбивця розповів, що у травні між ним та дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. У ході конфлікту п'яний чоловік побив жінку кулаками, коли ж та знепритомніла, залишив її, а сам пішов з дому. Повернувшись, він виявив дружину мертвою і, щоб приховати злочин, загорнув її тіло в ковдру і закопав у сараї біля своєї садиби, а сусідам розповідав, що вона поїхала за кордон до сестри.

За висновком проведеної судово-медичної експертизи, жінка померла внаслідок поєднаної травми у вигляді закритої черепно-мозкової травми та закритої травми грудної клітки з пошкодженнями легенів та крововиливами в обидві плевральні порожнини, яка ускладнилася травматичним та геморагічним шоком.

Правопорушника затримали. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Провівши повне розслідування та зібравши достатню кількість доказів, слідчі висунули фігуранту звинувачення у вбивстві, тобто навмисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, що передбачено частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, та направили обвинувальний акт до суду.

Суд, вивчивши зібрані поліцейськими докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах