Негода в Одесі та області: ситуація погіршується

Негода в Одесі та області: ситуація погіршується.

Негода в Одесі та області: ситуація погіршується. Фото ілюстративне: omr.gov.ua

Події
08 сiчня 11:40

У другій половині дня 8 січня в Одесі та області мокрий сніг та похолодання до -5, ситуація погіршується. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Так, на зміну дощу прийде мокрий сніг та зниження температури. Це призведе до ожеледиці, також очікується налипання мокрого снігу, замети та хуртовина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вітер південно-східний 12-14 метрів за секунду та північно-східний 15-20 метрів за секунду. Мешканців Одеси просять бути максимально уважними та обережними за кермом, і без гострої необхідності не виїжджати.

Як повідомляє "Одесміськелектротранс", поки що громадський транспорт працює нормально, тільки замість 20-го трамваю пустили автобус.

Зараз в Одесі вітряно, дощ, температура повітря наближається до нуля. Також у поліції області повідомили, що на Любашевському на півночі області напряму вже утруднено рух транспорту. Після дощу почав падати сніг, на дорогах утворилася ожеледиця.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах